Programma werkgroep peuters

Dit jaar kunnen we, bij gebrek aan gezamenlijke opening, helaas de peuters niet ontvangen op maandag, dus we zien jullie graag op woensdagmorgen 25 augustus vanaf 10:45u!

 

Het programma voor de peuters in het kort:

 

Dag Starttijd Eindtijd Startlocatie Eindlocatie
Maandag     - -
Dinsdag     - -
Woensdag 11:00 15:30 Inbreng Inbreng
Donderdag     - -
Vrijdag     - -


Bekijk hier de werkgroep

Woensdag 25 augustus

  • Vanaf 10.45 uur kunt u uw kind(eren) aanmelden bij D"n Inbreng, graag zonder fiets.
  • Niet vergeten een zwembroek/badpak, handdoek en/of badjas, lunchpakketbeker met naam mee te geven en eventueel een schone luier. Waterschoentjes zijn aan te bevelen.
  • Neem je knuffel mee; we gaan vandaag samen sporten!

 

11.00u  Start programma

Na de aanmeldingen zullen we van start gaan met ons leuke programma! We zullen naar de speeltuin bij de Hazelaar gaan, echter bij slecht weer is er een alternatief programma binnen.

In de speeltuin staan veel leuke spelletjes klaar. Zo kunnen jullie eendjes vissen en natuurlijk staat er een glijbaan en kan er in de zandbak gespeeld worden. Voor de echte verkenners is er nog een bingotocht in de wijk!

Daarnaast krijgen wij vandaag bezoek van de knuffel sportdokter. Met tips van de sportdokter zullen jullie samen met je knuffel een parcours afleggen. Mocht je knuffel toch geblesseerd raken of spierpijn krijgen kun je langsgaan bij de knuffel dokter!

Bij mooi weer zorgen we voor een zwembad en nog veel meer leuks. Ook zullen we ervoor zorgen dat er genoeg drinken is. Maar dat is nog niet alles…. je krijgt ook een lekker stukje fruit en een ijsje!

Moe en tevreden kun je om 15:30 weer opgehaald worden door papa en mama bij Jeugdhuis D’n Inbreng. 

 

15.30u  Einde van het programma